0229 76 0063

Incassokantoor Hoorn

De werkwijze van incassokantoor Hoorn

Incassokantoor Hoorn werkt altijd volgens een vaste incassoprocedure. Zo sturen wij in eerste instantie tweemaal een duidelijke herinnering naar de betreffende debiteur. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, zal er een telefonische benadering vanuit incassokantoor Hoorn plaatsvinden. Geeft de debiteur telefonisch blijk van het feit wel te willen betalen, maar niet te kunnen betalen, zullen wij trachten een betalingsregeling met de debiteur te treffen.

 

Budgetcoach voor de debiteur

Indien de debiteur wenst mee te werken aan een betalingsregeling, wordt er door incassokantoor Hoorn een budgetcoach aangeboden. De budgetcoach is een onafhankelijk persoon dat op financieel vlak ruimte probeert te creƫren, zodat de betalingsprocedure kan worden versneld.

 

Incassokantoor Hoorn werkt in overleg

Incassokantoor Hoorn gaat altijd in overleg over de te nemen stappen. Zo kan uit het telefonisch onderhoud met de debiteur blijken dat deze niet wenst mee te werken aan een betalingsregeling of dat er geen financiƫle ruimte vrij te maken is. Incassokantoor Hoorn zal dan in overleg met de opdrachtgever bepalen of wij zullen overgaan tot het dagvaarden van de debiteur.

Ja, ik wil graag informatie!

    captcha